Tweepersoonkamers 2019-08-22T09:57:11+00:00

Tweepersoonskamers

Onze tweepersoonskamers zijn elk voorzien van een eigen thema. U waant zich al snel in de stad van uw keuze. We hebben tweepersoonskamers met een eigen badkamer in de slaapkamer en tweepersoonskamers met een eigen badkamer op de gang. Alle badkamers hebben een heerlijke douche. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden. Op de eerste verdieping bevindt zich de koffiekamer, waar u kosteloos koffie en thee kunt pakken. Verder verzorgen wij elke morgen een ontbijt dat afgestemd is op uw eigen wensen. Dit alles verzorgen we met liefde en passie en een wereldse twist. Denk hierbij aan Franse crêpes, Hollandse eierkoeken of Engelse scrambled eggs.

Parijs Prijs  €72,-
Laat u in deze kamer meenemen naar de stad van de liefde. Deze kamer (24 m2) bevindt zich op de begane vloer. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en heeft aansluitend een eigen badkamer met douche. U kunt hier ook heerlijk nog even de benen omhoog doen op de barok stoelen om bij te komen van uw dag in de Harz. Prijs van deze kamer €72,- per kamer per nacht inclusief ontbijt.

exclusief toeristenbelasting.

Online reserveren

Berlijn

Berlijn Prijs  €72,-
Deze Duitse topstad qua cultuur en geschiedenis mag natuurlijk niet ontbreken in ons hotel. Deze  kamer (19 m2)  bevindt zich op de begane grond. De slaapkamer heeft  een tweepersoonsbedden. Mocht u nog even willen relaxen na uw toeristische dag in de Harz kan dat in de Kamine kamer aan het einde van de gang. Deze kamer heeft een eigen badkamer met douche.  Prijs van deze kamer €72,- per kamer per nacht inclusief ontbijt

excl. toeristenbelasting

Online reserveren

Nairobi

Nairobi Prijs  €70,-
Laat u in deze kamer verrassen door de typisch Afrikaanse elementen. Deze kamer (20 m2) bevindt zich op de begane grond. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. U kunt hier ook heerlijk nog even uitrusten op de rieten stoelen om bij te komen van uw dag in de Harz.

De kamer heeft een eigen badkamer met douche, verderop in de gang. In de kamer zijn badjassen tot uw beschikking.

Prijs van deze kamer 

€ 70,- per nacht inclusief ontbijt.

exclusief toeristenbelasting

Online reserveren

Tokio

Tokio Prijs  €72,-
Mocht u van Aziatische sferen houden, dan is deze wereldkamer zeker iets voor u. Deze kamer (19 m2) bevindt zich op de begane grond. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, en aansluitend een eigen badkamer met douche. Mocht u nog even willen relaxen na uw toeristische dag in de Harz, dan kan dat in de Kamine kamer aan het einde van de gang. Prijs van deze kamer € 72,- per kamer per nacht inclusief ontbijt.

exclusief toeristenbelasting

Online reserveren

Sydney

Sydney Prijs  €75,-
Een kamer met een Aboriginal uitstraling; unieke patronen en warme kleuren. Deze kamer (19 m2) bevindt zich op de eerste verdieping. De slaapkamer heeft twee aparte eenpersoonsbedden, en een eigen badkamer met 2 douches, verderop in de gang. In de kamer zijn badjassen tot uw beschikking. Mocht u nog even willen relaxen na uw toeristische dag in de Harz, dan kan dat in de Kamine kamer op de begane grond. Prijs van deze kamer € 65,- per kamer per nacht inclusief ontbijt

exclusief toeristenbelasting.

Online reserveren

Wereld

Wereld Prijs  €75,-
Omdat de wereld onze inspiratie is voor ons hotel, wilden we er ook een wereldkamer in. Laat jezelf verrassen door de magie en aantrekkingskracht van een wereldkaart. Deze kamer (22 m2) bevindt zich op de eerste verdieping. De slaapkamer heeft twee aparte eenpersoonsbedden. en een eigen badkamer met 2 douches, verderop in de gang. In de kamer zijn badjassen tot uw beschikking. Mocht u nog even willen relaxen na uw vakantiedag in de Harz, dan kan dat in de Kamine kamer op de begane grond. Prijs van deze kamer € 65,- per kamer per nacht inclusief ontbijt.

exclusief toeristenbelasting

Online reserveren