1 persoonskamers / groepsaccommodatie 2019-08-21T09:54:51+00:00

1 persoonskamers / groepsaccommodatie.

In een aparte hal bevinden zich 8 eenpersoonskamers en 1 tweepersoonskamer (2 aparte bedden). Deze kamers zijn op de eerste verdieping. Elke kamer heeft de naam van een stad; Nashville, Edinburgh, Altenau (tweepersoonskamer), Vancouver, Moskou, St. Tropez, Rome, Hong Kong of Cairo. Allemaal steden die ons aanspreken qua cultuur, natuur of historie. Denk aan de muziekgeschiedenis van Nashville, de prachtige gebouwen van Edinburgh of het natuurlijke van ons eigen dorpje Altenau. Kies de stad die bij uw past. Verder verzorgen wij elke morgen een ontbijt dat afgestemd is op uw eigen wensen. Dit alles verzorgen we met liefde en passie en een wereldse twist. Denk hierbij aan Franse crêpes, Hollandse eierkoeken of Engelse scrambled eggs.

Prijs van deze eenpersoonskamer € 39,- per kamer per nacht inclusief ontbijt. Tweepersoonskamer € 68,- inclusief ontbijt


Tevens bieden wij de mogelijkheid al deze kamers voor uw bedrijf, vereniging, voetbalclub, fotoclub etc te boeken. Wij bieden deze kamers dan aan voor totaal 10 personen inclusief ontbijt voor € 320,-Er is ook de mogelijkheid om bij ons avondeten te boeken voor grote groepen. Wij verzorgen een keuzemenu, waaruit u vooraf een keuze maakt. Denkt u hierbij aan een Italiaanse lasagne of Amerikaanse hamburger. Geheel in het thema van het hotel. Ook verzorgen wij op zaterdag een barbecue avond in onze prachtige tuin.  Tegen een meerprijs van € 12.50 per persoon (exclusief drank) kunt u dit vooraf bij ons boeken.

                        

Online reservierung

Kom in contact met ons

Contact opnemen